Vacature: Assistent Accountant

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je al een aantal jaren ervaring in de samenstel praktijk? Dan ben jij misschien wel de versterking die wij zoeken.

Bedrijfsprofiel

Samenwerkingsverband Walstreet Finance en MP Finance is een middelklein administratie- en advieskantoor met gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring. Wij zijn gevestigd in een monumentaal kantoorpand te Zeist in een inspirerende werkomgeving. Ons kantoor is een jonge en gedreven organisatie welke de laatste jaren een explosieve groei doormaakt. Om deze reden zijn wij op zoek naar een getalenteerde junior Assistent Accountant voor de samenstelpraktijk. Aandacht voor onze relaties staat centraal en kwaliteit van werken hoog in ons vaandel. We werken met een groep van 10 collega’s in een vrij platte organisatie en vinden een informele werksfeer erg belangrijk. Onze portefeuille is zeer divers te noemen, van de zzp’er tot aan grotere ondernemingen en verengingen in het MKB.

Taken en verantwoordelijkheden

In deze functie verzorg je de administratieve dienstverlening voor de relaties in samenwerking met de relatiebeheerder. Je verzorgt voor de verwerking van de administratieve bescheidene, de dossieropbouw en stelt concept-rapporten op. Je houdt contact, direct met de relatie of in samenwerking met de relatiebeheerder, over de voortgang van alle administratieve processen bij de relatie. Je bent een klankbord en een sparringpartner voor je relaties en collega’s.

Je profiel

Je hebt een MBO – HBO werk- en denkniveau en relevante opleidingen. Je hebt kennis en kunde van de bekende administratieve systemen als Accountview, Exact, Elsevier en Infine. Je beschikt over een relevante werkervaring waaronder ca 4-5 jaar in deze functie. Je bent teamplayer met een hands on mentaliteit. Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar. Een 9 tot 5 mentaliteit is geen issue al verwachten we binnen de werktijden een effectieve inzet.

We bieden

Prima arbeids- en secundaire voorwaarden afhankelijk van de geboden ervaring. Een aanvullende bonusregeling op basis van prestatie. Een werkweek van minimaal 32 tot 40 uur waarbij een flexibele invulling bespreekbaar is. Doorgroeimogelijkheden en een prettige informele werksfeer.

Kun jij je vinden in bovenstaande en ben jij de assistent accountant welke wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV naar Kevin Wallenburg (wallenburg@walstreet.nl).